tisdag 26 mars 2013

Nya tag

Idag har jag anmält mig till Fredrikshofs Race Academy, så nu är det tänkt att det ska bli nya tag. Det som hänt sen förra posten är att jag hållit upp nästan helt från cyklingen tills förra sommaren. Då började jag träna för Stockholm Triathlon, som jag sen genomförde och tyckte det var så fantastiskt kul att jag anmält mig att köra i år också. Eftersom jag brinner lite extra för cyklingen så nappade jag på Hofvets satsning på att få igång cyklister att börja tävla! Det enda som saknas nu är isfria gator!  


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,Jag heter Torkel Hallander och är en cykelfantast precis som du. Jag cyklar massor mountainbike ute i hellas och nackareservatet, och jag pendlar till stan från Saltsjöbaden - lyckligtvis kan jag ta en underbar naturväg genom erstavik så jag slipper mycket av trafikproblematiken. Jag kör på en Superior X-road gravelbike i kolfiber - en underbar cykel för pendling! 
Jag är också en av grundarna till Cykelkraft. Som du kanske vet gick Cykelkraft till sist i konkurs - vi misslyckades med att resa kapital för att finansiera tillväxten. Med tanke på att vi gick från 0 till 300 miljoner på lite drygt 5 år hade det behövts en del kapital. 
Nu har Christoffer Tyrefors och jag startat ett nytt cykelbolag; Tooorch. Vi är Sveriges första och enda renodlade cykeldäckexpert! Vi tröttnade på att det är en sån djungel att köpa cykeldäck och att tillverkarna är så dåliga på information. Vi vill vara absolut bäst på däck och har gott hopp om att lyckas med det. Vi lanserar nästa vecka, men sajten är redan live och blir bättre varje dag. https://www.tooorch.com.  Kika gärna!
Det skulle vara toppen om du har lust antingen låta oss gästblogga på din sajt http://www.cykel-spinning.se/ eller om du kan tänka dig att länka till oss i din lista över shopping-favoriter.
...och hör av dig när du behöver cykeldäck!
ser fram emot att höra ifrån dig,