fredag 18 april 2008

Vila & paus!

Just nu tar jag paus i bloggandet för jag har dragit på mig en kombinerad mus- och tennisarm. Förhoppningsvis ska jag kunna vara "fit för fight" igen om några veckor!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig..!

Anette Kiss sa...

Ja, krya på dig och se till att ta hand om dig ordentligt.

Terese sa...

Tack för ett bra pass igår! Hoppas att du snart mår bättre och är tillbaks i bloggvärlden.

Anonym sa...

Var ett tag sen du skrev här, hur har det gått?

Stina sa...

Hej! Inte så himla bra. Jag har nog snarare blivit sämre, trots att jag provat diverse behandlingar. Därmed blir det inte så mycket cyklat, men jag hoppas nu på nästa säsong!

Anonym sa...

Hej Stina!

Synd att du inte kan blogga som tidigare.
Min granne gav mig ett tips på en stretchövning som gjort att hans musarm försvann efter flera års besvär. Jag testade och blev omedelbart mycket bättre och har nu inga problem med musarmen längre. Jag måste bara komma ihåg att göra övningen då och då.
Så här gjorde jag: Ha armbågen intill kroppen i ca 90 gr och handen utåt med handflatan nedåt. Pressa handen uppåt bakåt, ta tag med andra handen ovanpå och bryt försiktigt ner handen så handleden böjs. Du skall hålla mot så att du känner att du drar ut muskler och senor i den böjda handledens underarm. OBS att du inte ska ta i för kung och fosterland utan försiktigt i början och öka när det känns bättre. Du kan även använda en lättare hantel som du sakta låter "falla" ner mot golvet samtidigt som du håller mot. Hjälp sedan till med andra handen när du lyfter upp igen. Det gäller att komma ihåg att göra övningarna flera ggr per dag i början, även om/när man blir bättre.
Sedan har jag varit mycket noga vid all cykling och spinning att inte hänga på handleden utan låta trycket på styret gå via tumgreppet.
Har även skaffat en stående mus på jobbet vilket också gjort att armställningen blir naturligare.
Hoppas detta kan vara några bidrag att hjälpa dig så du kommer igång med bloggningen igen.

Hälsn Ove

Anonym sa...

hej!

hur går det med cyklingen och bloggandet?
jag uppskattade verkligen att läsa om dina funderingar kring cyklandet, hoppas du kommer igång snart igen.

j.