måndag 7 april 2008

Mallorca - wow!

Nyss hemkommen från träningsläger på Mallorca, så är jag fortfarande lyrsisk över upplevelsen. Det har varit fantastiskt cykling i underbart klimat och väldigt fina omgivningar. Och, sist men inte minst, riktigt härligt cykelsällskap.

300 km, varav merparten i bergskörning, har det blivit. Det är kanske inte jättemånga kilometer, men jag är mycket nöjd, utifrån de förutsättningar jag hade när jag kom ner, dvs jag var inte så förberedd träningsmässigt som jag tänkt.

Givetvis en hel del fika, för det är sånt som cyklister också gör, precis som cykelmuppen Anette säger. Cykling varje dag, utom en. Lita på att det kommer mera, men först en "teaser":

Lycklig cyklist på strandpromenaden

Så här lycklig var jag dagen då vi cyklade längs hela Palmas strandpromenad ut genom stan.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag säger som Brittney: give me, give me MORE give me MORE :-)

Anonym sa...

Jag vill se mer. Mycket mer.

Ni verkar haft det helt underbart!

Anonym sa...

Hej Stina!

Finns bara ett ord som kan upprepas...avis avis avis...

Hälsn Ove