lördag 15 mars 2008

Shopping och geeking i stället för cykling

I morse skulle jag ut på långtur med Hovettjejerna. Vaknade med dunderhuvudvärk, så det blev inget med det.

I stället smög jag ner till Cykelspecialisten (sidan ligger nere fn) att kolla på Specialized-sadlar. Jag köpte ju en till min Cross som jag är toknöjd med, och nu när våren, och framförallt Mallis, så var det dags att förrära San Leon med en dito.

Jag hade sån tur att det fanns precis exakt den jag ville ha, en svart Toupe Team med röda detaljer.

När jag kom hem kunde jag inte låta bli att ta en serie uppbackningsbilder. En liten ironisering över data-produkt-geeksidor som man så ofta ser på nätet. Med blodigt cykelallvar förstås!

Visst blev det snyggt?

20080315_1364
Snygg låda...

20080315_1355

Kisse hjälper till att packa upp...

20080315_1363

Styrlinda ingick, tyvärr svart då, men en specillt ergonomisk sort...

20080315_1369 Den är lätt sadeln, 165 gram, Specialized-specen säger 175 :-D...

20080315_1373 Monterad...

20080315_1375
Färdigt och klart!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stina!

Snygga bilder. Tydligen håller ordspråket "inget ont som inte har nåt gott med sig". Utan huvudvärken hade du kanske inte blivit med en ny sadel.
Bra att du tog upp detta med sadlar för det var även ett av mina problemområden. Nästa vecka skall jag kolla med min cykelaffär om de kan fixa fram en Specialized sadel eller liknande. Har även kollat på en cross efter dina "reportage", en Scott team , drygt 9 kg, med full ultegra mm. Det verkar vara precis vad jag vill ha när grus och blöta vägar är vardag sept-april och man inte vill ta ut racern. Det måste även vara en bra hoj när man vet att man kommer att åka på lite "knagglig" väg året runt.
(Det kan bli dyrt att läsa din blogg, ha ha)
Sedan måste jag även berätta om min senaste spinning (idag). 3 timmar och 81% i snittpuls med tour de france på filmduk. (Oj vilken längtan jag fick efter sommaren) Låg på ca 75% i snittpuls första 1,5 tim för att sedan öka till 85% sista 1,5 tim när jag märkte att jag orkade. Det måste märkas när jag ger mig ut på vägarna i sommar.

Tack än en gång för bra inlägg och ha det jättebra på mallis. Väntar på bra cykelbilder!
//Ove

Anonym sa...

uhhhh grym! *ryser*

Stina sa...

Hej Ove!
Cross är toppen, kan inte säga det tillräckligt många gånger. Det verkar vara en riktigt bra cross du fått tag på! Min är lite enklare, men jag är nöjd ändå

Jag tycker du ska tvinga din cykelhandlare att ta hem Specialized, he,he. Tyvärr kan det vara svårt att köpa dem på nätet, eftersom man behöver hjälp med mätningen.

Det verkar otroligt inspirerande, ett tretimmars TDF med film! Jag skulle så gärna vilja göra nåt liknande, men det är så mycket man vill...

Och självklart kommer allt ditt idoga "slit" (om man nu kan kalla det så när det är så skönt att röra på sig) att betala sig i sommar, vänta bara.

Tack själv för härlig feedback! Bilder ska det bli - självklart!

Anonym sa...

Snygg!

Bara lite lätt avundsjuk nu. ;)