lördag 22 mars 2008

Okej, jag är en fint-väder-cyklist

Tanken var ju att vi skulle göra landsvägsdebut i Skåne den här helgen, dvs påskhelgen. Det var innan vädrets makter bestämde sig för att påsk är ett bra tillfälle att låta det bli vinter. Det är bittert med tanke på att hela den här vintern varit mycket vårlik.

Landsvägscyklarna fick alltså stanna hemma i Stockholm. Crossen har jag med mig, men hittills har jag inte kunnat förmå mig att sätta ihop och ta ut den. Igår snöade och regnade det hela dan och idag blåser det iskall storm.

Så jag lutar mig helt enkelt tillbaka och längtar till Mallis. 1 vecka kvar.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du....va ska ma sä?
Nu gör det iaf inte så ont längre att nya racern dröjer till affären :-/

Katarina M-I sa...

Nä, den här gången kom inte ens vi skåningar undan snön...