torsdag 13 mars 2008

Dubbfundering och planer

Den här vintern har man inte haft mycket nytta av dubbdäcken. Ett par, tre dagar känns det som de har behövts, max. Eftersom det är rätt trist att köra på dubbdäck börjar jag fundera på att ta av dem, men frågan är om man törs än...

Murfys lag stipulerar att det garanterat kommer att frysa till och bli vinter om jag byter. Åka buss är inget alternativ, och inte heller att lämna någon av de andra cyklarna obevakade på stan. Alltså tragglar jag vidare på mina dubbdäck, åtminstone tills efter påsk.

Härligt att det snart är påsk, föresten. Sambon och jag ska försöka göra landsvägsdebut i Skåne det brukar funka utmärkt om man står ut med vindförhållandena. Tanken är att vi ska kunna förbereda oss lite inför Mallisresan v. 14.

Som jag sagt tidigare så åker jag och min sambo tillsammans med hovets damlag till Mallis för att cykla. Oj vad jag ser framemot att komma iväg. Särskilt en sån här gråslaskig, regning, apkall dag. Går lite i samma funderingar som cykelmuppen Anette.

Min sambo är lika taggad som jag. När jag kom hem ikväll visade han stolt upp sin nya kompaktvevaxel fram. Jag får ta och ligga i om jag inte ska bli ifrånkörd i backarna, det känner jag på mig...


1 kommentar:

Katarina M-I sa...

Här är det fullt cykelbart och kålen är redan grön. Eftersom vi inte har några backar så har vi infört konstant vind istället;)
/Ett övervintrande mygg i Malmö