torsdag 14 februari 2008

Valentinspinning

Min torsdagsfavorit (90 min cykel på Sats Östermalm med Fredrik) var idag, Valentin till ära, uppgraderad till teamklass. Detta innebar att Fredrik, som brukar köra klassen, hade sällskap av kollegan Jenny. De båda turades om att leda och peppa.

Klasser med dubbla instruktörer blir faktiskt ofta dubbelt så bra, och idag var inget undantag. Missförstå mig inte, jag tycker väldigt mycket om Fredriks vanliga klasser. Men idag var den till och med ännu bättre, vilket i sig är en bedrift.

Det som gjorde klassen så bra i mina ögon var förstås, som vanligt, energin som instruktörerna utstrålade, perfekt timing hos båda, ösig musik, kaxiga utmaningar, och, som lök på laxen, superb samspelthet. Det märktes på instruktörerna att de hade kul, och det smittade av sig på hela klassen.

Att köra 90 minuter cykel på Valentin kan tyckas konstigt, men, som Jenny avslutade - vad är egentligen bättre för hjärtat?


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en så fantastisk känsla när man instruerar i team och samspelet, interaktionen och glädjen bara sprudlar! Jag och en kollega brukar teama emellanåt och vi har det där perfekta samspelet, samma sjuka humor och samma galna idéer. Passar varandra som handen i handsken (vi är dessutom goda vänner på fritiden).

Längtar redan till våran rätt maffiga klass som vi planerar till i maj i år. ;)

Stina sa...

Jag har själv bara testat en gång. Det var superkul, men tyvärr missade vi lite i förberedelser, så det hade kunnat vara ännu roligare. Sen är jag lite restrektiv med att ge mig på "extrapass" som kräver mycket förarbete, har liksom inte den tiden...

Ser framemot att läsa mer om klassen i maj!