onsdag 13 februari 2008

Styrkepass på morgonen - träningsvärk på kvällen

Det var segt att komma iväg till det inplanerade styrketräningspasset i morse. Väl på plats på Sats Östermalm, så gick det som en dans. Efteråt kändes det gudomligt i kroppen. Märkligt att det ska kan kännas så motigt när man vet att det känns så bra efteråt...

Jag måste säga att jag är stolt över mig själv att jag lyckas hålla mitt löfte till mig själv att träna minst ett pass styrka i veckan. Jag är också lite förvånad över att jag trots detta får träningsvärk var varannan gång. Trots att jag sen en halvannan månad tillbaka kör samma pass. Kanske borde jag försöka öka till två pass... Men i så fall får jag dra ner på ett cykelpass eller dra in på en vilodag, och jag har ingen lust med varken det ena eller det andra. Inte för att jag ogillar träningsvärk, tvärt om, nästan. Det är snarare så att jag misstänker att jag skulle få ut mer effekt av styrketräningen om jag körde lite mer. Men, som sagt, det är just nu inte ett alternativ.


Inga kommentarer: