söndag 3 februari 2008

Spinning med liverockband

Som sagt, igår var det inspirationsdag på SATS, och det hela avslutades med ett pass med ett äkta rock-coverband på scenen. Grymt medryckande och inspirerande. Härligare stämning får man leta efter. Jag låter bilderna tala för sig själva.6 kommentarer:

Anonym sa...

Jihoo:) En sån grym klass!

Stina sa...

Det var det, det var det verkligen!

Anonym sa...

Kul klass men i mina öron lite väl kraftigt ljud. Jag vill gärna höra lite av instruktörerna. Eftersom detta var min första SATS konvent har jag svårt att jämföra med tidigare. Jag håller med dig Stina att ett cykelpass till hade suttit bra.

Stina sa...

Hej Pehr! Jag satt nästan längst bak, så jag led inte så mycket av ljudet. Precis som du, så reagerade jag dock på att man inte hörde instruktörerna så bra, men det var så ösigt, så det gjorde inte så mycket tyckte jag.

Kul att ses igen, btw. Hoppas du hade kul på festen. Själv däckade jag med huvudvärk, så jag kom tyvärr inte iväg...

Puma sa...

verkar vara en kul grej! själv har jag kört andreas både tour de france-specialare på onsdagar där han två gånger i höstas kört 90-minuterspass framför stor skärm med film från riktiga tour de france med grym musik till. en jättekick!!!

Stina sa...

Härligt! Förra året hade Sats en sån inspirationsklass, och den var grym. Jag hoppas fortfarande vi ska få ett eller flera såna pass permanent på schemat!