lördag 2 februari 2008

SATS inspirationsdag

Idag har jag ägnat hela dagen åt SATS årliga inspirationsdag. Vanligtvis brukar det innebära en del prat (t.ex VD-tal), 3 pass där man kunnat välja inspirationsklasser eller föredrag, och lite show. I år var ena passet utbytt mot något som kallades SATS-kampen, en sorts kunskapstävlig i SATS-kunskap med teambyggande syfte.

Sammantaget så tycker jag dagen var lite av en besvikelse jämfört med förra året som var riktigt kanon. Eftersom jag bara kör cykel är jag först och främst besviken på att det bara fanns ett cykelpass - jämfört med tre förra året.

Trots att jag är rätt säker på att jag anmält mig till något annat, så hade jag fått biljett till ett föredrag på morgonen. Det visade sig vara rätt trist, tyvärr.

SATS-kampen var okej så tillvida att jag fick en chans att lära känna de trevliga kollegorna på mitt hemmacenter Gärdet lite mer. Men om man frågar mig, så hade jag nog hellre velat lägga tiden på en inspirationsklass. Just dessa var den stora behållningen förra året. Något att ta med sig och använda i de egna klasserna.

Avslutningen, en cykelklass till live-musik, var däremot fantastiskt kul och inspirerande. Mer om det blir det längre fram.


2 kommentarer:

Terese sa...

Håller med om att det var bättre förra året. Det var mycket dötid idag. Men klasserna var grymma! Trots att det var väldigt snålt med cykelklasser.

Stina sa...

Ja, jag är så sur på mig själv att jag missade att gå på klass första passet, och hamnade på föreläsning. Men det är ju mitt eget fel.