måndag 14 januari 2008

Härlig uppslutning

Jag hade 25 entusiastiska deltagare på min lunchklass på Odenplan. Det är otroligt kul att köra med en så pass stor grupp. Jag har tyvärr inte varit bortskämd med det på ett tag.

Nu vet jag iofs att det inte beror så mycket på mig och min insats. Jag har bara kört passet en gång tidigare, och dessutom är det ju silly season, som sagt. Däremot tar jag tillfället i akt och försöker knyta till mig så många som möjligt så att de fortsätter komma, även sen längre fram när silly season är över. Dvs. jag försöker få så bra kontakt som möjligt med så många som möjligt. Det gör jag visserligen alltid, men det underlättar ju när man har många deltagare.

Riktigt lika bra ställt är det inte med min fredagslunchklass som jag kör på Gärdet. Silly season till trots, så hade jag totalt 8 besökare på mitt första pass i fredags. Av dem var 3 st arbetskamrater som jag släpat med mig.

I gymmet var det lika tomt. Så om du är irriterad över trängseln på nåt av Sats gym och på deras klasser så ska du ta dig till Gärdet. Där får du gott om svängrum och har inga köer till maskinerna. Fint är det också, helt nytt och superfräscht.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är alltid roligt med många deltagare. Hur många platser har ni i cykelsalen? Jag körde ett 70-pass i fredags med nästan full sal och vi har 75 platser, då är det nästan lite magi över det hela. :)

Stina sa...

Oj! Vi tar 30 i salen på odenplan, och det tycker jag är mycket. Kan tänka mig att det dubbla är riktigt mäktigt!

Anonym sa...

Vilken inspirerande och rolig blogg du har. Har lagt till dig på favoritlistan!