lördag 15 december 2007

Jultider

Jag noterar med bävan att det var bra längesen det blev något inlägg. Vad värre är, det var bra länge sen det blev nån cykling, varken i sal eller ute. Precis som för cykelmuppen Anette, så har det kommit en massa jobb, fest, småkrasslighet etc ivägen.

Det får helt enkelt bli nya tag under julledigheten. Veckan som kommer har inte heller nåt utrymme för träning. Det är lika bra att vara realistisk.

Lite tid lyckas jag dock lägga på bildarbete, och det dyker upp nytt både på Flickr och Mer än tusen ord, om nu nån skulle vara intresserad av sånt...


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stina!
Underbara bilder du tagit från när och fjärran. Visst är det en kul hobby där det inte bara är "hjärnminnet" som kommer ihåg ögonblicket.
Ha en god jul och ett gott nytt cykelår 2008. (Får se om det blir vättern, tränar spinning + gym ca 2ggr/v som förberedelse)
/Ove

Anette Kiss sa...

God jul Stina och glöm nu inte att gå in och läsa dina kompismeddelande.

Jag kan ju inte annat än hålla med - Du har verkligen öga för vackra bilder.

Stina sa...

Tack ni båda!
Ove, jag önskar detsamma. Ska själv försöka komma igång igen efter en alldeles för intensiv jobbperiod. Visst är härligt välgörade för träningsmotivationen att ha mål?!Anette: det ska jag absolut göra!

Anonym sa...

God Jul och Gott Nytt År Stina!

Tack för alla dina läsvärda och inspirerande råd på bloggen. En skön kombination av erfarenhet, engagemang och distans. Jag ser fram emot fortsättningen och längtar ut på vägarna!

Kram Pia

Stina sa...

Tack, Pia! Det värmer :-D