tisdag 9 oktober 2007

Tävlingsmöte

På torsdag kväll, den 11 november, är det dags för säsongsstart för Hovets damlag. Ni har kanske sett att det gått ut en inbjudan från Lotta J på Bimbo Bikers? Vi kommer att träffas ett 15-tal tjejer och diskutera träningsupplägg, vinterträning, tävlingsplaner och träningsläger 2008 och mycket mer. Vi har vår egen tränare, Alf, som hjälper till med ovanstående. De flesta av oss kör veteranklasser D30-50, dvs. vi är mellan 30 och 50 år.

Det här kan låta jätteavancerat och allvarligt. Så är det verkligen inte. Om du har testat och gillat att vara med på motionsträningar i grupp, så ska du definitivt ta dig en funderare på om du inte har lust att tävla.

Bara det faktum att i vuxen ålder ha tillgång till en tränare som man kan rådfråga är faktiskt ett jätteprivilegium. Det är också supermotiverande att hela tiden ha konkreta mål att jobba mot. Och sist, men inte minst, så har vi kul ihop. Det är väldigt myckt roligare att ha träningskompisar än att ligga och harva ensam.

I den här gruppen får man stöd och information om allt möjligt, som t.ex. hur det går till att tävla, hur man löser licenser etc. Hovet kallar föresten i början av varje år till tävlingsmöten via webben (http://www.fredrikshof.se/), där man informerar om allt som har med tävling att göra, och det finns en del info på webben också.

2007 har inte varit något tävlingsår för mig. Jag hoppas att 2008 ska kunna bli det. Det är så otroligt kul att träna och tävla med damlaget!


Inga kommentarer: