söndag 28 oktober 2007

Träningsvånda

Just nu sitter jag i köket hos mina föräldrar i Trelleborg och funderar på att dra på mig löparkläderna och ge mig ut och springa. Det känns inte helt lockande, men nu har det gått tre träningsfria dagar, så det får nog bli så.

Jag kom hit i torsdags. I bagaget har jag både löpträningskläder och cykelträningskläder. Jag har visserligen ingen cykel, men det finns en spinningcykel här som jag kan använda. Och utanför finns det gott om ställen att springa på. Ändå är det så svårt att komma loss. Mycket svårare än hemma. Varför?

Kanske för att man kommer ur den vanliga rytmen. Sen vill jag ju umgås så mycket som möjligt med mor och far och bror som jag inte träffar så ofta. Och så har jag ingen cykel. Utan cykel känner jag mig lite vilsen när det gäller träning. Löpning i all ära, men lika kul som cykling blir det aldrig. Så det är väl där skon klämmer. När motivationen inte är på topp, då brukar det räcka med att tänka på hur härligt det är att cykla (mtb, cross, lvg alla lika sköna), och då blir det nästan alltid en runda i alla fall.


Inga kommentarer: