torsdag 4 oktober 2007

Tillbaka i salen igen

Ikväll ska jag köra spinningpass för första gången på ett par veckor. Jag ska köra på Sats Hötorget, som är en stor och välbesökt sal. Det sistnämnda hoppas jag i alla fall.

Konstigt nog känns det lite pirrigt, men pirrigt är bra, då brukar man skärpa till sig. Sämst går passen alltid när man kopplar på rutinen. Då tappar i alla fall jag fokus och gör dåligt ifrån mig. Det samma gäller dock om jag blir alltför nervös, så det gäller att hitta en balans, vilket är lättare sagt än gjort.

Dessutom hoppas jag att jag ska få ett fast pass på måndagar på just Hötorget. Det får jag förhoppningsvis veta under dan. Det är inte så lätt som man skulle kunna tro att ta vick, dels för att alla verkar behöva vikarie samtidigt, dels för att jag har svårt att ta vilka pass som helst pga av mitt vanliga jobb. Det ska bli otoroligt skönt att så småningom få egna pass.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra, säg till om och när du får ett fast pass. Då ska jag komma och hälsa på :)

Stina sa...

Kul! Det ska jag göra!