lördag 20 oktober 2007

Oundvikligt - ny cykel (ja, igen)


Det gick helt enkelt inte att undvika. Det var ju kärlek vid första ögonkastet och hur värjer man sig vid det?

Jag visste redan från första försöket att det var kört för min del, men jag hade ju inte tänkt köpa nån cykel. Inte än. Egentligen. Jag har ju köpt två cyklar i år redan...

Men man kan ju titta. Eller hur? Det gick förstås lika bra som den gången jag skulle "titta" på en abessinierkattunge. Jag kom hem med två. Jag har sån otrolig karraktärsstyrka.

Det är vilodag idag. Jag kan säga att det kostar på att inte ta ut min nya kärlek. Det är mycket svårt att stå emot, särskilt som solen skiner på Långholmen där ute. Kommer jag att lyckas?

Om cykeln: en cyclo cross, givetvis! Merida Cyclocross 4. Modell 08 levereras i "mina" färger, dvs. svart, rött och vitt. Det blev mig övermäktigt, jag kunde inte motstå. Den väger lätt, lätt jämfört med mountainbiken, att svinga upp den på axeln och springa med den är inget problem. Komponentmässigt den är utrustad med full Shimano 105 (det är en utmaning att växla mellan Campa och Shimano, har jag insett). Den har kolfiberframgaffel och Mavic CXP22 fälgar. Inget fancy, men en bra och duglig cross- och vinterträningscykel!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade precis till din sida eftersom jag blivit mer och mer intresserad av spinning. Satt och läste igenom lite inlägg och läste att du har abessinierkatter. De är sååå fina. Jag har också en abessinier (och en burma) :)

Stina sa...

Hej Linda!
Visst är de underbara? Jag har lite mer bilder på www.merantusenord.se
Där finns även en länk till Flickr där det finns ännu fler bilder. De är ju otroligt fotogenic, de rackrna.