lördag 29 september 2007

Rosa 24-h spinning

Allt oftare känns det som jag lever en stor del av mitt liv på webben, i Facebook (jorå, jag är också fast), i bloggen eller på Flickr. Jag får väl erkänna att det är lite patetiskt, men då och då, faktiskt ganska ofta, stöter man på fantastiska personer och fenomen som man aldrig skulle hört talas om om det inte varit för webben.

Alldeles nyligen kom jag i kontakt med Christer Hedberg i och med att han startade gruppen Svenska cyklister på Facebook. Han berättade för om Rosa Bandet 24-timmars spinning som går av stapeln i Göteborg den 27-28 oktober i år.

Det hela är helt enkelt brilliant: man anmäler ett 7-mannateam till ett tjugofyratimmars spinningpass för 2000 kr. Målet är förstås att dra in så mycket pengar som möjligt till Cancerforskning och Rosa bandet, och alla pengar går direkt till detta.

Tyvärr har jag inte själv möjlighet att delta, eftersom jag är i Malmö då, men jag kommer definitivt att hejja på och sätta in en slant! Var med du också!


1 kommentar:

Anonym sa...

Du kommer väl till årets spinning? 24 nya timmar skall köra i ny grym lokal. Massor av kul i spinningsalen och sen skön avslappning i den enorma bubbelpoolen.
http://www.rosabandet24timmar.se