lördag 22 september 2007

Respekt för SATS

Igår träffade jag en representant för SATS. Vi hade en otroligt bra och intressant diskussion över lunch. För ca en vecka sen skrev jag nämligen ett långt brev till honom där jag uttryckte min besvikelse, och jag fick faktiskt genast svar att han ville träffa mig. Bara detta faktum ökade min respekt en hel del.

Här och nu är inte forumet att dryfta det vi diskuterade i detalj, men förutom musikfrågan (som ju på sätt och vis är överspelad eftersom man nu kan köra egen musik igen) så fick jag höra om många instressanta projekt som pågår inom SATS för lyfta och utveckla gruppträning och gruppträningsinstruktörer. Tyvärr når inte alltför mycket ut till oss instruktörer av olika skäl. Även detta jobbar man hårt med.


Summa sumarum kan jag säga att jag fått tillbaka förtroendet och respekten för SATS helt och hållet. Jag förstår också att det faktiskt var precis så som man sa, en jättestor kommunikationsmiss från deras sida. Lite skamset får jag erkänna att min förståelse för problemen med att driva informations- och utvecklingsfrågor i en stor organisation med så många anställda kanske inte varit den bästa. Det jag fick berättat för mig går helt enkelt inte att föra ut i en stor organisation på ett lättbegripligt och kortfattat sätt. Däremot berättar de gärna, om man ställer frågan. Det kan tyckas konstigt, men jag misstänker att organisationen lärt sig en del av sitt misstag och att man kommer att jobba ännu hårdare med information och stöd till instruktörer i framtiden.

Nu är jag sugen att köra igång höstens spinning. Tyvärr ser det inte ut som jag kan få nån egen klass i ett huj, men det löser sig säkert.


1 kommentar:

soulwomen sa...

Hej!

Jag undrar om du har tid och lust att vara med i en kvaletativ undersökning, om SATS. Jag läser marknadförning på högskola och ska skriva ett PM om SATS.

Vi är en grupp på 4 tjejer som gör undersökningen. Är du intresserad arr berätta fördelar och nackdelar om SATS. Men också vad du själv tycker skulle behövas förbättras.

MVH Rahel Brisholm