söndag 23 september 2007

Några bilder från Roslagshöst

Här kommer några bilder från dagens cykling. Jag lägger dem i ett eget inlägg, för Bloggerverktyget är värdelöst på att hantera bilder och text. Det infogar 15 radbrytningar varje gång man lägger in en bild.

Tack gör idag, gänget, föresten! Ni var fantastiska!
2 kommentarer:

MonsterMamman sa...

Är det eosen du tar dina cykeltursbilder med, eller är det nån liten kompaktis? Det är ju lite bökigt att ta med en systemkamera, men ibland önskar jag verkligen att jag hade med den. Å andra sidan undrar jag om jag skulle stanna för att ta kort, för det är akktid svårt att komma igång igen tycker jag. Asch, vad jag svamlar :D

Stina sa...

För det mesta använder jag en liten Ixus v70. Det händer dock att jag tar med mig EOS:en. Då har jag den i en magväska och använder ett litet 50 mm objektiv. Och är alltid skraj att jag ska vurpa...

Jag håller med om att det är svårt att göra ett avbrott i träningen för att plåta. Både träning och fotografering kräver fokus. Nu på hösten kör jag dock rätt lugnt och då är det lättare att kombinera.