måndag 10 september 2007

Much ado about what?

Idag kom besked från SATS angående användning av musik, lite drygt en månad efter att det första informationsbrevet skickats ut. Sats ber så mycket om ursäkt för att man gjort en informationsmiss och blandat ihop information om hur man i framtiden vill jobba med musik inom SATS, och rättighetshantering. I ärlighetens namn blev inte jag så mycket klokare vad gäller framtida strategier, kanske finns det inga än.

Däremot framgick tydligt att SATS fått uppskov till och med 31/7 (från vem och från vad?), och att instruktörerna därmed får använda egen musik, mixad, bränd, mp3 till det datumet. Därefter är det oklart vad som händer, men det ska tillsättas nån kommité.

Tillbaka till ruta ett, kan man tycka. Borde jag ångra min brådstörta uppsägning? Nä, jag tror inte det. Hela hanteringen av den här historien - särkskilt att det tagit så bedrövligt lång tid och att informationen varit obefintlig - har sugit all kraft och energi att göra ett bra jobb ur mig. Jag ångrar mig därför inte, inte just nu i alla fall.


Inga kommentarer: