lördag 15 september 2007

Anmäld till Roslagshöst

Nu har jag precis skickat iväg min anmälan till Roslagshösten. Detta härliga motionslopp går av stapeln nästa söndag, den 23 september. Det är Fredrikshofs cykelklubb som organiserar loppet, och det brukar som sagt vara en härlig upplevelse. Vägarna är vackra och man träffar massor med trevliga cykelmänniskor.

Det här blir faktiskt mitt första och sannolikt enda lopp i år. Det känns märkligt att säsongen nästan redan är över. Men bra att i alla fall komma iväg en gång.

Kicken att anmäla mig fick jag genom ett mail från Lotta Silwer till Bimbo Bikers-gruppen. Lotta kommer att köra master på mellanbanan i 26-28 km/h och vill ha många tjejer i sin grupp.

Anmäl dig du också!


2 kommentarer:

Jesper Sundewall sa...

Skoj! Jag ska köra master antagligen så kanske ses vi där.

Stina sa...

IRL! Det ser jag fram emot!