tisdag 14 augusti 2007

Vändpunkter

Jag måste erkänna, det har varit ett par sega veckor sen jag kom tillbaka från Frankrike. Lusten att träna och cykla har inte velat infinna sig (ett säkert tecken på att allt inte såtr rätt till) och tanken på att börja jobba igen efter semstern har inte gjort saken bättre. SATS besked om nya riktlinjer var liksom droppen. Som tur är så händer det då och då saker som får en få nya perspektiv och ger en inspiration och nya krafter.

Idag har jag fått tre såna kickar. Kan det bli bättre?

Jag började dan med att läsa min favoritblogg, de kära cykelmupparna. Dagens inlägg gav precis den typen av motivation jag behövde. Tack, Jesper! För det andra så lyckades vi äntligen komma iväg, jag och min sambo, på en härlig cykeltur efter jobbet. Förutom att vädret är underbart, så hittade vi en ny härligt krokig och backig liten, nästan bilfri väg strax efter Farsta. Att det visade sig vara en återvändsväg gjorde inget, så bra var den. För det tredje och sista så fick jag världens bästa kommentar från Ove på mitt inlägg från igår. Oj vad det värmde! Och oj vad det ger nya krafter!

Nu, kära läsare, är inspirationen på väg tillbaka. Framgent blir det inlägg om höstklädsel, om hälsningsseremonier på cykel, och inte minst om hur man jobbar på att bli en bra spinninginstruktör. På så sätt tänker jag vända mitt missräkningen med att int längre kunna jobba vidare som instruktör på ett tag (jag är inte direkt ensam om att ha sagt upp mig, och det finns inte så där övermånga andra gym) till något positivt.


2 kommentarer:

Jesper Sundewall sa...

Bättre start på dagen kan jag knappast få. Trevligt att kunna motivera. Och Stina, så tokpeppad som jag är på att cykla just nu är det nog bara sunt att jag delar med mig lite av mitt överflöd. Annars kanske jag blir knäpp.

För övrigt är jag mäkta imponerad över det arbete du lägger ner på dina spinningpass. Om alla jobbade som du skulle jag nog vara en flitigare gäst i spinningsalen. Vad sägs om att börja jobba på Friskis och Svettis på KI?

Stina sa...

Jo, det blir en hel del jobb. Jag skulle föresten väldigt gärna jobba på Friskis, men när jag sökte utbildning där så nobbade de mig. Jag hade inte rytmen, sa de. Det vet jag att jag har, men jag var toknervös. Nä. Den största anledningen var nog att jag inte varit medlem i Friskis, vilket jag funtar på att bli nu. Jag ska även kolla med Hovet om de behöver instruktörer för vinterspinningen.