torsdag 30 augusti 2007

Härligt pass

I morse körde jag morgonpass på Odenplan för andra gången efter semestern. Morgonpass gillar jag, inte bara för att man får en bra start på dan och kommer igång, utan även för att man kan använda kvällen till vad man själv vill.

Det känns som det är ett troget gäng som kommer på morgnarna, ett drygt 20-tal piggeliner. Vi är förstås alla lite slitna i början. Vem är inte det kl. 6.30? Men när vi väl har kommit igång, då blir det härlig stämning i salen. Jag är såå imponerad av alla som tar sig till gymmet så där tidigt, och kör så bra. Jag blir också peppad av att det är så många i gruppen. På mitt förra gym kom det kanske 3-4 pers när det var som värst. Det är rätt trist för alla, det blir inte alls samma känsla i passet, hur man än bär sig åt som instruktör.

Passet idag gick väldigt bra. Jag fick kontakt med flera deltagare och timingen satt där den skulle, på de flesta ställen. Belöningen kom direk (precis som jag skrev igår). Det var inte bara jag som tyckte det var bra (som tur är), för jag fick beröm av flera deltagare. En kille sa till och med att han tyckte musiken var bättre än vad den brukar vara. Gissa om man blir glad och stolt, när deltagarna tar sig tid att berömma?!

Tyvärr ser det dock ut som det var sista gången med det passet, åtminstone på SATS. Nästa gång ska nya policyn gälla, och det är min sista vecka på SATS. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska revoltera och köra mitt pass i alla fall, eller om jag ska ta med någon "köpeskiva" som får gå hela passet. I så fall blir det värdelöst både för mig och för deltagarna. Fy så trist.


Inga kommentarer: