tisdag 10 juli 2007

Com Hem tar bort Eurosport - jag tar bort Com Hem

Aldrig får man vara riktigt glad. Mitt i lyckan över att Touren pågår som bäst, så får jag veta att Com Hem tänker ta bort Eurosport ur sitt utbud för att ersätta med TV4 sport. Inte så att man kan välja att ha kvar Eurosport som en tillvalskanal. Nej, kanalen tas bort och ersätts. Detta med motiveringen att man

gjort bedömningen att TV4 Sport bättre kommer motsvara våra kunders önskemål. TV4 Sport (f d SPORT-Expressen) kommer att visa toppfotboll från Serie A med bl a Zlatans Inter, La Liga och dam-VM i fotboll. Man satsar även på svensk idrott, bl a Superettan och Hockeyallsvenskan. Därutöver alpint, friidrott, hästsport, motorsport och handboll samt sportserier och sportfilmer. Citat från Com Hems kundtjänst.

Inte ett ord om cykling, eller nån av de andra smalare sporterna som Eurosport visar. Dessutom känns det som TV4 Sport-utbudet ganska exakt motsvarar alla andra skittrista sportkanaler och sportsändningar. Man kanske får finna sig i att det är detta merparten av abonnenternas beslutsfattare vill ha. Men självklart hoppas jag att Com Hems marknadsanalytiker har tokfel, och att fler än väntat kommer att göra som jag har för avsikt att göra.

För nu åker Com Hem ut. In kommer Boxer, för där kan man själv välja vilka kanaler man vill kolla på - vilken udda tanke, Com Hem! Föresten så suger Com Hem i största allmänhet, både tekniskt och utbudsmässigt, så det ska bara bli skönt att slippa betala pengar till detta sunkföretag.

Även i fortsättningen så vill jag kunna njuta av Tour de France och andra cykellopp. Och för mig är cykelsporten på TV synonymt med Roberto Vacchis och Anders Adamsons härliga kommentarer, och det vägrar jag vara utan!


3 kommentarer:

Martin sa...

Kolla in länken nedan om du är i Stockholm i helgen. Eurosport har cykelevent på Normalmstorg.

http://www.eurosport.se/cykel/sport_sto1234286.shtml

Stina sa...

Jag vet! Jag är självskriven :-D
Tack för att du påminner mig, jag hade nästan glömt...

Anonym sa...

En namninsamling
http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=928
nästan 6000 underskrifter so far...Mr.Vacci hejar på.
Något måste göras annars åker COMHEM ut mitt hus.