måndag 14 maj 2007

Sju mil minsann

Som jag tidigare skrivit, så är det lågintensiv träning som gäller för min del den här säsongen. Det har jag själv bestämt, av ett skäl (nä jag berättar fortfarande inte). Det är inte lätt att köra lågintensivt. Det är svårt. Det blir inte lättare av att man läser om härliga Gran Fondo och träningsläger och annat mys på www.cykelmuppar.se tills det spritter i benen. Suck.

Nu har jag klagat färdigt för idag. Och föresten, så fick jag faktiskt till en liten dos cykellycka igår. Körde från Hornstull via Bromma till Högby på Färingsö och tillbaka igen. Klassiska Hovet-trakter. Det blev strax under sju mil, på tre timmar och det är jag nöjd med. Jag körde ensam (sambon har cykeln på service, och jag törs inte hänga på klubbträningarna i Hovet för jag tror tempot blir för högt för mig).

Jag njöt av hela turen, men mest ut för då hade jag medvind och kände mig ruskigt snabb och stark.

Kolla föresten in Muppbloggen, den är underbar!


3 kommentarer:

Jesper Sundewall sa...

Tack för de vänliga orden över vår blogg! Gillar din följetong om "att skaffa racer".

Ska ut på Ekerö och köra idag har jag tänkt, om mekanikerna på cykelcity gjort vad de ska med mitt framhjul vill säga. Hoppas...

Stina sa...

Det är jag som ska tacka för underhållande läsning! Hoppas det gick bra med hjulet och träningen på Ekerö.

Jesper Sundewall sa...

och det gjorde det. ny film finns att avnjuta från sessionen!