tisdag 15 maj 2007

Porris i brevlådan

Den låg där och väntade på mig när jag kom hem. Favoritporrtidningen. Cykeltidningen Kadens kom nämligen idag, så nu är kvällen räddad.

Jag har alltid gillat Kadens, men i år har den blivit ännu bättre, sedan man har börjat ha lite mer material om träning och kost. Prylarna vill man ju självklart inte vara utan, men tidigare så har träningsartiklarna varit lite för få. Särskilt om man jämför med Runners world, som har väldigt bra fokus på träning. Där hittar man ofta träningsupplägg som jag tycker är intressanta. I stället saknar man prylarna i den tidningen. Jag minns föresten en analys man kunde göra i RW av vilken typ av löpare man var. Om man precis hade köpt gps med pulsklocka, så var tydligen sannolikheten stor att man inom en snar framtid skulle lägga av med löpningen och börja cykla i stället. Ha, ha.

Träningsupplägg är ju alltid najs. Jag har än så länge inte hittat nånting i stil med Anders Szalkais träningsupplägg på www.marathon.se för cyklister. Men så är vi ju betydligt färre än löparna...


4 kommentarer:

Maria-Dorothea sa...

Hej Stina! hittade till din FANTASTISKA sida via ditt mail till Bimbobikers. Verkligen JÄTTEROLIG och nyttig läsning. Detta är min första säsong med LVG och jag har blivit riktigt, riktigt biten. Skall cykla tjejvättern i juni (och siktar mot stora vättern nästa år). Som sagt - tack för mycket trevlig läsning.
Maria ( maria.westin@med.lu.se)
PS. Tror att jag omedelbart inser varför säsongen skall vara lågintensiv för din del... Take care!

Stina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Stina sa...

Tack snälla söta! Det värmer! Lycka till med din träning och med Tjejvättern (som är jättekul att köra). Och du, tveka aldrig höra av dig om du har frågor som du tror jag kanske vet nåt om. Jag har inte hållt på jättelänge och vet givetvis inte allt, men är bra på att luska ;-) KÖR HÅRT!

Stina sa...

Porrisen levererar! Detta nr:s träningslära är mycket nyttig läsning och innehåller faktiskt precis den typ av träningsupplägg som jag efterlyste!!!