fredag 18 maj 2007

Lycka, lycka, lycka!

I morse stämde allt - formen , vädret, cykelturen, ny musik och självklart hojjen, allt satt!

Idag tillät jag mig att köra ganska tufft. Jag gillar att köra tufft. Jag har ju hållit mig lugn ett tag, och samtidigt styrketränat, så det var härligt att få sätta fart på den gamla kroppen och känna att några månaders regelbunden styrketräning börjar ge mycket bra resultat.

Vädret var perfekt för cykling: runt 10 grader, torrt och nästan ingen vind. Lite sol på slutet gav grädde på moset.

Cykelturen blev lite längre än jag tänkt mig. Planen var att ta en omväg via Fruängen och Farsta till jobbet på Garnisonen. Jag körde dock lite vilse och hamnade i Skärholmen, men det gjorde inget, det blev ju bara lite längre väg via Huddinge, Årsta, Sjöstaden och till Garnisonen. Jag har bara kört bitar av den här vägen tidigare, och upptäckte att den var väldigt trevlig. Jag kommer nog att skriva lite mer om den i helgen och kanske till och med lägga ut en fil till gps, om nu nån har en sån.

I öronen hade jag musik som jag fått av min svåger. Varenda låt är kanonbra träningsmusik sm jag kommer att ha jättenytta av när jag ska göra nya spinnpass.

Hojjen, till sist, vad kan jag säga, jag är kär...


Inga kommentarer: